12-годишиятн Рави Сонван почина снощи, след като мобилния му телефон избухна

...
12-годишиятн Рави Сонван почина снощи, след като мобилния му телефон избухна
Коментари Харесай

Първо в Петел: 12-годишно момченце почина след като мобилния му телефон избухна в ръцете му

12-годишиятн Рави Сонван почина нощес, откакто мобилния му телефон избухна в ръцете му. Случаят е от селце, покрай индийския град Райпур, заяви indiatimes.com.

Според индийските медии взривът настъпил в миг, когато момченцето си играело с телефона, до момента в който устройството било включено в контакта да се зарежда. Инцидентът станал в дома му.

Експлозията била толкоз мощна, че пострадванията в региона на корема на детето били извънредно жестоки. Освен дребния Рави, потърпевш и негов другар, който му бил на посетители. 

След детонацията родителите незабавно извикали кола за спешна помощ. За жал тъкмо по това време чиновниците на локалните центрове за Спешна помощ стачкували поради ниските си заплати. Затова се наложило родителите на Рави да повикат такси, с което да транспортират двете ранени момчета до районната болница. За страдание, положението на Рави било толкоз тежко, че макар направените хирургични интервенции, момченцето умряло. Другото ранено дете към този момент е устойчиво и се чака да се възвърне изцяло.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР